Rumah > Tentang kita

Sejarah kita

Henan Guoxi Ultra-pure New Materials Co., Ltd telah ditubuhkan pada bulan Jun 2012 oleh beberapa pakar yang mempelajari Bahan Sains Utama dari Sekolah Sains dan Kejuruteraan Bahan (SMCE) di Central South University, yang meliputi kawasan seluas 110,000 meter persegi, modal berdaftarnya ialah 12,000,000.00.

Projek industrialisasi bahan-bahan logam ultra-tulen kami terletak di hadapan rantaian pembuatan maju dan berteknologi tinggi industri. Kami penyelidikan dan membangunkan generasi baru 5N dan 6N (kemurnian ≥ 99.9999%) ultra-tulen zink, tembaga dan lain-lain teknologi bahan-bahan logam ultra tinggi tinggi dalam pengeluaran skala, produk kami telah digunakan untuk bidang pembuatan maju, sektor ketenteraan, semikonduktor, dan sebagainya.

Kilang kami

Henan Guoxi Ultra-tulen Bahan Baru Co, Ltd adalah perusahaan berteknologi tinggi yang komited untuk meneliti semula dan membangunkan bahan logam bermutu tinggi yang bermutu dalam pengeluaran berskala besar.

Guoxi telah menubuhkan sebuah sistem penghasilan, penyelidikan dan penjualan yang inovatif dan lengkap, yang berorientasikan oleh pembangunan pemasaran, berdasarkan sumber penyelidikan universiti dan dipandu oleh arah industri. Produk utama kami meliputi kebanyakan bahan-bahan filem nipis logam seperti sasaran pemancaran logam, sasaran alur logam, spektering arka, katod arka, bahan penyejatan kemurnian tinggi dan plat penyokong, bersama-sama dengan pelekat logam. Sekarang, produk kami telah dieksport ke Korea, Jepun, Amerika, Eropah dan Timur Tengah, dan kualiti yang baik, harga yang kompetitif, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan selepas jualan terbaik sangat dihargai oleh para pelanggan kami.Produk kami:

Produk Guoxi termasuk yang berikut:

1, Tembaga kesucian tinggi

2, Zink kemurnian tinggi

3, aluminium kesucian tinggi

4, alumina serbuk seramik

Sebagai syarikat teknologi tinggi yang mengintegrasikan pengeluaran, pengajaran dan penyelidikan, Guoxi Ultra-Pure terlibat dalam menghasilkan dan menjual 6N (kemurnian≥99.9999%) yang paling sesuai dan berkualiti tinggi, zink, tembaga, nikel, dan bahan logam ultra-tulen yang lain.

Permohonan Produk

Tembaga katod tinggi tulen digunakan dalam proses pemendapan plasma (sputtering), termasuk pembuatan komponen semikonduktor dan superkonduktor, serta dalam peranti vakum tinggi seperti pemecut zarah. Dalam mana-mana aplikasi ini, pelepasan oksigen (dan / atau kekotoran lain) dapat menyebabkan reaksi kimia yang tidak diingini dengan bahan lain dalam persekitaran setempat.

- Tips Obor Kimpalan

- Menaiki Gear

--Bol

--Studs

- tembaga tembaga

- Bahagian Kereta

- Suis Elektrik pada Kuasa

--Semikonduktor

- Pemasa

- Pengubah kata

- Terminal Breaker Circuit

- Penyambung Elektrik

- Dasar Penapis

- Nozzle Cutting

- Bahagian Motor

- Bahagian ganti

- Tips Pematerian

--Furnace Brazed Parts

- Produk Mesin Skru

- Pengembaraan

- Kelengkapan paip

- Ketua Penipu

- Panggilan

- bahan kimia elektrik elektrik

- bahan aloi khas

- Roda skuter poliuretana dan roda skate, yang dari barisan pengeluaran kedua kami, digunakan secara meluas untuk kanak-kanak bermain skuter dan kasut skate.

Sijil kami

Syarikat kami telah menghasilkan pengeluaran batubara dari tembaga dan zink kemurnian tinggi 6N pada masa ini, kini produk kami telah digunakan di bidang manufaktur bertaraf tinggi dan jabatan pertahanan negara dan mendapatkan faedah ekonomi dan manfaat sosial yang baik. dibina di bawah setiap sokongan jabatan kerajaan, kami akan meningkatkan mekanisme inovasi lebih baik dan lebih baik. Kami mencapai dua pencapaian saintifik penyelidikan saintifik antarabangsa: "Teknologi projek zink kemurnian tinggi 6N yang menghasilkan skala besar" dan "6N tinggi menghasilkan ketulenan tinggi teknologi projek tembaga ", lapan model utiliti paten dan dua paten penemuan pada tahun 2015. Syarikat kami mempunyai kehormatan untuk dipilih untuk" katalog industri produk katalog tentera ", kami juga secara aktif mempromosikan kedalaman integrasi tentera-tentera.

Syarikat kami mempunyai pusat penyelidikan logam ultra purity kelas provinsi, kami mendapat teknologi teras lebih dari sepuluh hak harta intelektual bebas dan hak import dan eksport pengurusan diri dengan meneliti dan mengembangkan diri kita.Kami lulus Sijil sistem kualiti SGS dan ISO, juga biografi " Senarai Tisu Senarai Produk Ketenteraan ".Pasaran Pengeluaran

Kini tembaga kesucian 99.9999% yang tinggi telah dieksport ke Amerika dan Rusia, pelet 6N tembaga dijual ke Kanada dan Korea, ingot tembaga pura pura tinggi kini juga di pasaran Jepun untuk wayar ikatan.

Kami berusaha untuk mencari pasaran luar negara yang lebih tinggi, juga ingin mengembangkan pasaran kami ke negara lain.

Perkhidmatan kami

1. sebelum jualan, kami adalah ketat untuk mematuhi sistem pengurusan kualiti ISO;

2. jualan, kami memeriksa setiap kumpulan produk untuk pakej yang lebih baik;

3. selepas jualan, kami mempunyai steam profesional untuk melayani anda setiap hari.