Rumah > Profil Syarikat


公司办公楼.jpg


Projek industrialisasi bahan logam kemurnian tinggi ultra kami terletak di rantai front-end pembuatan maju dan industri berteknologi tinggi, kami secara bebas menyelidik generasi baru bahan logam ultra tulen, yang memecahkan monopoli teknologi negara-negara barat, bertemu atas penyelidikan saintifik dan peralatan mewah yang dikilangkan dalam keperluan domestik yang akan mendorong bidang berkaitan kemajuan teknikal dan pembangunan yang diselaraskan, menjadi sokongan penting dalam mempromosikan peningkatan industri dan meningkatkan daya saing teras industri.


Baru-baru ini, disebabkan oleh penyulingan vakum penyediaan logam super tulen, kebanyakannya menggunakan peleburan arka, pelebaran rasuk elektron, teknologi pemurnian api pemurnian api di dalam negeri, ketika menghasilkan, kilang domestik memenuhi segala macam kesulitan, sama seperti kapasiti kecil, tinggi kecekapan cost.low dan soalan lain. jadi berbanding dengan jenama asing yang terkenal, kami mempunyai daya saing yang lemah.


Sekarang syarikat kami memenuhi pasaran yang mendesak, yang berdasarkan penyelidikan dan pengeluaran bahan-bahan logam halus yang sangat tinggi dengan menyelesaikan halangan teknis, kini kami meneliti teknologi penyulingan logam ultra murni yang canggih dan penembusan yang inovatif melalui teknologi pemurnian kesucian tranditional yang sulit . sekarang 99.99995% ultra bahan logam ketulenan boleh menyebabkan pembuatan mewah di dunia.