Tembaga katod yang tinggi

5N Tembaga Katod Kemurnian Tinggi untuk Dijual untuk Semionduktor Pasaran Tinggi 1. Pengenalan ringkas untuk tembaga katod ketulenan tinggi Analisa tembaga katod ketulenan tinggi ini dijalankan oleh Spektrometri Massa Pelepasan Glow (GDMS), yang membolehkan mikroanalisis semua elemen. Hasilnya menunjukkan ...

Hantar pertanyaanChat Now

5N Tembaga Katod Kemurnian Tinggi yang Dijual untuk Pasaran Semikonduktor Tinggi

1. Pengenalan ringkas untuk tembaga katod ketulenan tinggi

Analisis tembaga katod ketulenan tinggi ini dilakukan oleh Spektrometri Massal Pelepasan Glow (GDMS), yang membolehkan mikroanalisis semua unsur. Hasilnya menunjukkan kemurnian ultra tembaga, membuktikan bahawa kuantiti semua unsur selain tembaga berada di bawah batas pengesanan. Adalah diketahui bahawa logam ultra-tinggi kemurnian memiliki sifat yang sangat unik yang sangat berbeza dari logam biasa. Tembaga katod kesucian tinggi 6N adalah merah jambu yang jelas. Tembaga 6N mempunyai bijirin kristal yang sangat besar dan seperti suhu penghabluran yang rendah sehingga menjadi lebih lembut pada suhu normal. Tembaga 6N diguna pakai sebagai bahan rujukan untuk analisis, Ia juga digunakan untuk penyelidikan asas ke dalam tingkah laku ubah bentuk material dengan menggunakan halaju penghijrahan kehelan (kecacatan linier linear).

2. Analisis kepastian dalam tembaga katod ketulenan tinggi

Elemen yang diuji (mg / kg)

Hasil analisis

Elemen yang diuji (mg / kg)

Hasil analisis

Elemen yang diuji (mg / kg)

Hasil analisis

Li

<>

Ga

<>

Nd

<>

Be

<>

Ge

<>

Sm

<>

B

<>

Sebagai

0.033

Eu

<>

C

-

Se

<>

Gd

<>

N

-

Br

<>

Tb

<>

O

-

Rb

<>

Dy

<>

F

<>

Sr

<>

Ho

<>

Na

0.016

Y

<>

Er

<>

Mg

<>

Zr

<>

Tm

<>

Al

<>

Nb

<>

Yb

<>

Si

0.034

Mo

<>

Lu

<>

P

<>

Ru

<>

Hf

<>

S

<>

Rh

<>

Ta

<>

Cl

<>

Pd

<>

W

<>

K

0.055

Ag

0.015

Re

<>

Ca

<>

Cd

<>

Os

<>

Sc

<>

In

<>

Ir

<>

Ti

<>

Sn

<>

Pt

<>

V

<>

Sb

<>

Au

<>

Cr

<>

Te

<>

Hg

<>

Mn

<>

Saya

<>

Tl

<>

Fe

<>

Cs

<>

Pb

<>

Co

<>

Ba

<>

Bi

<>

Ni

<>

La

<>

Th

<>

Cu

Asas

Ce

<>

U

<>

Zn

<>

Pr

<>

/

/

3.Advantage di Henan Guoxi Ultra-pure New Materials Co., ltd

• Bahan katod kami dihasilkan dari prekursor yang sangat homogen, yang teknologi hidro-metalurgi proprietari kami menjadi kenyataan, di bawah proses bersepadu proprietari kami.

• Sistem pengeluaran kami dengan ketara mengurangkan kepekatan kekotoran dalam bahan kami untuk meningkatkan keselamatan bateri lithium-ion.

• Kami bersedia untuk memperhalusi spesifikasi bahan kami, termasuk harta dan kelantangan serbuk, untuk memenuhi tuntutan pelanggan kami. Bahan katod kaya nikel juga tersedia.

• Dengan kerjasama Kumpulan Kitar Semula & Perkhidmatan Alam Sekitar, kami sedang membina sistem berorientasikan kitar semula. Dalam sistem ini, kita akan memulihkan logam secara berkesan dari bateri lithium-ion yang digunakan dan lain-lain untuk mendapatkan bahan mentah untuk tembaga katod ketulenan tinggi.

4.High purity katod tembaga `` paparan paparan

image001.jpg

Hot Tags: tembaga katod ketulenan tinggi, China, pengeluar, pembekal, kilang, harga, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan