Ketulenan tinggi tembaga sasaran

Sasaran tinggi kesucian tembaga yang dibuat di China pengenalan mudah murah harga tembaga sputtering sasaran kadar pertumbuhan zarah berbeza-beza, bergantung kepada bahan sasaran. Zarah-zarah yang berkembang kepada 300 nm – 5 mm, biasanya mempunyai salah satu daripada dua bentuk yang berbeza. Zarah-zarah dengan padat yang hampir...

Hantar pertanyaanChat Now

Sasaran tinggi kesucian tembaga yang dibuat di China dengan harga yang murah

Pengenalan ringkas sasaran sputtering tembaga

Kadar pertumbuhan zarah berbeza-beza, bergantung kepada bahan sasaran. Zarah-zarah yang berkembang kepada 300 nm – 5 mm, biasanya mempunyai salah satu daripada dua bentuk yang berbeza. Zarah-zarah yang padat dengan bentuk hampir sfera yang dikeluarkan oleh sputtering sasaran grafit, titanium, tungsten dan keluli tahan karat, manakala Fraktal filamentary berbentuk zarah terbentuk apabila sputtering sasaran aluminium dan kuprum.

SPESIFIKASI:

Nama produk

Tembaga Sputtering sasaran

Saham No.

GX100

Komposisi

Cu

Diameter

100mm

Ketebalan

4mm

Kesucian

> 99.999%

Cassification sasaran tinggi kesucian tembaga

Tembaga sasaran mempunyai pesawat dan putar sasaran, sasaran satah tembaga adalah lembaran, bulat, persegi, dan sebagainya. Sasaran tembaga Rotary adalah tiub, walaupun ia mempunyai lebih tinggi menggunakan nisbah, ia adalah sukar untuk proses. Keperluan tinggi kesucian tembaga untuk menjadi berbonjolan, ditarik, sejajar, Panaskan pemprosesan dirawat, machined dan lain-lain cara-cara untuk mendapatkan selesai putar sasaran produk. Penggunaan tembaga sasaran sebagai belows: Dc Diod sputtering, sputtering tiang tiga, empat splash rf sputtering, untuk sasaran sputtering, pancaran ion sputtering, magnetron yang sputtering, dan sebagainya, boleh menjadi filem mencerminkan bersalut, filem pengalir, semikonduktor, kapasitor filem, filem hiasan, filem pelindung, litar bersepadu dan LED, etc.Compared dengan sasaran lain, harga rendah sasaran tembaga merupakan pilihan yang pertama di bawah lapisan fungsi mesyuarat.

Aplikasi

Deoxidizer logam

Bahan-bahan tahan suhu yang tinggi

Seperti kasar, pelelas alat boleh digunakan untuk seperti pengisar roda, whetstones, pengisaran kepala, Pasir jubin dan lain-lain

Kelebihan

Rintangan kakisan tinggi kekuatan, kekerasan yang tinggi

Melawan memakai prestasi yang baik, menolak ketidakadilan sebegini kepada kejutan

Stabil prestasi kimia, kekonduksian haba yang tinggi, tahan suhu yang tinggi

SOALAN-SOALAN LAZIM

Q:How untuk berurusan dengan bahagian-bahagian yang diterima apabila mereka didapati berada dalam kualiti yang miskin?

A: Sila yakin bahawa semua produk kami adalah QC diperiksa sepenuhnya dan diterima dengan laporan pemeriksaan sebelum penghantaran. Secara umumnya tiada akan tidak bertapak. Dalam kes bertapak, dan kesilapan yang dikenal pasti adalah disebabkan oleh kami, kami akan mengaturkan untuk membaiki atau membuat bahagian-bahagian yang betul untuk anda. Kami adalah pembekal jaminan perdagangan Alibaba, ia akan memberikan anda perlindungan yang maksimum.

S: Apakah MOQ tersebut?

J: biasanya kita tidak menetapkan MOQ, tetapi lebih banyak, murah. Selain itu, kami bersedia untuk membuat prototaip atau sampel untuk pelanggan-pelanggan untuk memastikan kualiti standard.

S: yang jenis terma pembayaran diterima?

A: bagi perintah kecil, 100% T/T pembayaran sebelum pengeluaran

Bagi pesanan besar, 40% deposit, bakinya boleh dibayar sebelum penghantaran.

S: Apakah beberapa sampel boleh disediakan?

A: Ya, hanya perlu contoh beberapa kos, kami akan mengembalikan ia kembali Bilakah meneruskan ke dalam pengeluaran besar-besaran.

Q:If kami tidak dapat mencari apa yang kita inginkan di laman web anda, apa yang perlu kita lakukan?

J: anda boleh email penerangan dan gambar produk yang anda perlukan, kami akan menyemak sama ada kita mempunyai mereka. Kami membangunkan item baru setiap bulan, dan sebahagian daripada mereka telah belum dimuat naik ke laman web dalam masa. Atau anda boleh menghantar sampel oleh express, kami akan membangunkan item ini untuk pembelian pukal.


Hot Tags: sasaran tinggi kesucian tembaga, China, pengilang, pembekal, kilang, harga murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan