OCC BESAR

OCC besar dari kilang yang profesional di China pada harga berdaya saing OCC produk atribut ciri-ciri dari OCC tembaga yang lebih dari kandungan 99.99995%. Containning hanya satu zarah Kristal. Kesetiaan tinggi. Kekonduksian tinggi. Ikatan strenbth mekanikal adalah lebih baik daripada dawai emas. Penghantaran isyarat tinggi...

Hantar pertanyaanChat Now

OCC besar dari kilang yang profesional di China dengan harga yang berdaya saing

OCC BESAR

Atribut produk

Parameter

Nilai parameter

Takat lebur

1083.4 oC

Takat didih

2567 oC

Berat atom

63.55

Ketumpatan

8.96 gm/cc

Kesucian

~99.99995 99.9995% %

Spesifikasi

sebagai clients'requirement

Ciri-ciri OCC besar

Kandungan tembaga lebih 99.99995%.

Containning hanya satu zarah Kristal.

Kesetiaan tinggi.

Kekonduksian tinggi.

Ikatan strenbth mekanikal adalah lebih baik daripada dawai emas.

Prestasi penghantaran isyarat tinggi.

Mempunyai prestasi ikatan stabil dan boleh dipercayai.

Kelebihan OCC besar

OCC (Ohno Continus lakonan) menggunakan kabel kuprum mempunyai kelebihan terdengar jelas berbanding kabel dibandingkan dengan OFC. hakikatnya. satu-satunya perbezaan antara rujukan dan transcendent adalah bahan konduktor mereka sendiri. Elemen utama yang menentukan prestasi pengalir adalah: kesucian bahan dan kawasan sempadan bijian. Sempadan bijirin adalah titik pertemuan antara dua butir atau hablur logam. Sempadan bijian cenderung untuk Tabur dan untuk menghalang aliran elektron dan bertindak sebagai rintangan yang-linear kepada aliran arus elektrik. Sempadan bijian ini menyebabkan jenis herotan merengsa sebagai semasa menyeberangi dari strand untuk strand yang sama. Sempadan kurang, kurang kesan ke atas satu isyarat elektrik kerana ia membiak dari satu hujung konduktor yang lain.

OCC: Yang sangat tinggi kesucian (6N) oksida percuma tembaga)<8ppm) conductor="" with="" larger="" and="" linear="" crystal="" structure="" are="" introduced="" to="" cable="" usage.occ="" are="" produced="" through="" a="" vertical="" vacuum="" continue="" casting="" technique="" (occ)="" with="" a="" special="" design="" which="" can="" manufacture="" ultra-purified="" and="" very="" large="" linear="" crystal="" copper="" wire.moreover,="" the="" electric="" conductivity="" of="" 6n="" occ="" is=""  over="" icas="">

Pembungkusan dan penghantaran

Pembungkusan hablur tunggal:

Inner-pembungkusan: makan vakum, berbalut dengan bekas polistirena.

Luar-pembungkusan: kadbod/Papan lapis.

Penghantaran:

Kami boleh membekalkan anda kaedah terjemahan apa sahaja yang anda mahu.

--Dengan express (DHL/Fedex/etc.)

--Melalui udara ke Lapangan Terbang terdekat anda

--Tepi laut ke pelabuhan terdekat anda

--Oleh para penjual ejen perkapalan

SOALAN-SOALAN LAZIM

Untuk pesanan:

Kami juga boleh menawarkan custom rod kuprum, tembaga zarah dan plat tembaga katod - Sila beritahu kami keperluan anda.  Dalam kebanyakan kes ini akan tertakluk kepada minimum kuantiti pesanan dan dalam beberapa kes-kes yang akan ditawarkan berdasarkan "usaha yang terbaik".

Bagi yang berterusan:

Jika anda memerlukan bahan-bahan dalam panjang berterusan Sila beritahu kami Bilakah anda membuat pesanan anda.  Melainkan jika dinyatakan selainnya, kami berhak untuk membekalkan dalam tempoh lebih daripada satu

Untuk kesucian ultra kuprum tulen:

Untuk bahan-bahan yang dinyatakan di dalam katalog yang berkualiti tinggi, analisis sebenar daripada kekotoran logam akan dibekalkan secara percuma.  Bagi barang-barang lain, analisis sebenar boleh dibekalkan dan bayaran akan dibuat analisis dan sampel yang digunakan.

Jika anda memerlukan analisis, sila beritahu kami sama ada anda memerlukan analisis logam kekotoran sahaja atau logam dan gas.  Di mana analisis adalah diperlukan penghantaran tempahan anda mungkin tertunda.

Bagi had terima:

Untuk maklumat mengenai kami had terima yang standard, sila rujuk kepada bahagian penerangan produk.  Dalam banyak kes, had terima lebih dekat disediakan tetapi tertakluk kepada bayaran tambahan.  Jika anda mempunyai sebarang keperluan khas adalah penting untuk anda memberitahu kami semasa membuat pesanan.

Profil Syarikat

Henan Guoxi Ultrapure baru bahan Co., ltd adalah sebuah secara besar-besaran & baik-tahu perusahaan berteknologi tinggi, memiliki pasukan profesional productilon, dalam R&D dan mengeluarkan dengan pelbagai produk tembaga tulen ultra. Syarikat kami terutamanya menjalankan R&D, pengeluaran dan penjualan ultra tulen zink, kuprum, gallium, nikel, kobalt, molibdenum yang kaya, kadmium, wolfram dan kesucian super tinggi lain-lain bahan logam. Ia terletak dalam persekitaran yang indah zon penumpuan industri di baofeng county, Henan. Dan Ia meliputi kawasan seluas 160 ekar. Pengeluaran tahunan lebih dari 1000 tan.


Hot Tags: OCC besar, China, pengilang, pembekal, kilang, harga murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan