Tunggal Crystal tembaga

Guoxi pembuatan tunggal Crystal tembaga di China dalam pengenalan ringkas harga yang murah bagi hablur tunggal hablur tunggal kuprum kuprum rod, 8 mm diameter, berjaya dihasilkan menggunakan peralatan sendiri direka untuk casting berterusan mendatar. Keputusan eksperimen menunjukkan bahawa single...

Hantar pertanyaanChat Now

Guoxi pembuatan satu hablur kuprum di China dengan harga yang murah

Pengenalan ringkas bagi satu hablur kuprum

Satu hablur kuprum rod, 8 mm diameter, telah berjaya dihasilkan menggunakan peralatan sendiri direka untuk casting berterusan mendatar. Keputusan eksperimen menunjukkan bahawa crystal satu rod kuprum dengan permukaan seperti cermin boleh diperolehi atas syarat bahawa suhu acuan adalah 1373 ∼1473 K dan kelajuan pemutus adalah 20∼30mm/min. Orientasi penghabluran adalah [100] dan muka penghabluran (200). Kristal bercampur (equiaxed dan bijirin columnar) di permukaan batang dibentuk apabila suhu acuan adalah lebih rendah daripada suhu lebur (Tm<1356k) in="" the="" solidification="" front="" and="" the="" traction="" rate="" increased.="" compared="" with="" those="" of="" unidirectionally="" solidified="" polycrystal="" copper="" rods,="" the="" tensile="" strength="" and="" the="" yield="" strength="" of="" the="" single="" crystal="" rod="" decreased="" by="" 8.="" 82%="" and="" 91.="" 62%,="" respectively,="" while="" the="" elongation="" and="" the="" reduction="" of="" cross-section="" area="" increased="" by="" 24.98%="" and="" 3.09%,="" respectively="">

Sifat-sifat tunggal hablur kuprum:

CCSC teknologi dengan satu-satunya tertarik bijirin tembaga, dengan prestasi luar biasa yang tatanan dan ciri-ciri elektrikal. Terdapat tiga ciri-ciri:

a satu hablur kuprum ketulenan 99.9999%;

rintangan b sebanyak 8% kepada 13% lebih rendah daripada tembaga purata;

c. merupakan tinggi, twist tembaga yang biasa pada pusingan 16 yang patah, single-Kristal tembaga boleh berbalik 116 pusingan.

Ciri-ciri kualiti

Satu hablur kuprum boleh menghapuskan pelemahan hidrologi isyarat dalam sumber yang dicipta pada antara muka Kristal itu memiliki ciri-ciri audio yang cemerlang. Dengan elektrik yang sangat baik dan keupayaan penghantaran isyarat, ditambah pula dengan plasticity pembuatan yang baik (dengan kenaikan nisbah elongation lebih daripada 2 kali), rintangan kelesuan tekanan penting (dengan permukaan kadar pengurangan kenaikan lebih daripada 4 kali) sedangkan ia masih tidak mengalami kecacatan akibat daripada pengasingan Kristal, lubang gas, roll rongga pengecutan dan tekanan, di samping itu ia meningkatkan kualiti permukaan berkilat dan sempurna.

a.png

Hot Tags: satu hablur kuprum, China, pengilang, pembekal, kilang, harga, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan