Ketulenan tinggi zink pelet

Ketulenan tinggi zink pelet

Ketulenan tinggi zink pellets Parameter mempunyai kandungan zink lebih 99.9995% ketulenan. Berkualiti tinggi. intensiti cahaya warna. Organisasi tutup. Terdapat tiada Sanga. Tanpa kekosongan jawatan rintangan kakisan membubarkan seragam kesempatan baik calendering memakai rintangan kakisan ketahanan...

Hantar pertanyaanChat Now

Ketulenan tinggi zink pelet


Parameter

Parameter

Nilai parameter

Symol

Zn

Nombor atom

30

Berat atom

65.39

Ketumpatan

7.14 g/cm2

Takat lebur

419.5℃

Takat didih

907℃

Warna

kelabu Perak

Ciri-ciri

Kandungan zink lebih 99.9995% ketulenan.

Berkualiti tinggi.

intensiti cahaya warna.

Organisasi tutup.

Terdapat tiada Sanga.

Tanpa kekosongan jawatan

Rintangan kakisan

Membubarkan seragam

Kelebihan

calendering baik

memakai rintangan

rintangan kakisan

prestasi bidang anti elektromagnet

Sampel Bil.

Asal No.

Al(w/%)

AS(w/%)

Bi(w/%)

CD(w/%)

001

2017010502

<>

<>

<>

<>

CR(w/%)

Cu(w/%)

FE(w/%)

Mg(w/%)

<>

<>

<>

<>

Ni(w/%)

PB(w/%)

SB(w/%)

SN(w/%)

<>

<>

<>

<>

Ujian asas

Al,AS,BI,CD,cu,Fe,mg,PB.SB,SN:ICP-MS(QB-YQ-54-2012);
CR:ICP-MS(QB-YQ-53-2012); Ni:ICP-MS(QB-YQ-52-2012)

Permohonan

Penggunaan zink yang utama termasuk:

Besi dan keluli

Metalurgi

Jentera

Elektrik

Kimia

Kawasan Perindustrian ringan

Tentera dan perubatan

SOALAN-SOALAN LAZIM

Q1. Di mana Adakah kilang anda?

A1: Pusat Pemprosesan syarikat kami terletak di Pingdingshan, Henan China. Yang adalah juga pakar dalam logam yang jarang berlaku dan istimewa bahan-bahan dan sebagainya. Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan peribadi yang customers'needs. Q2. Bagaimana anda mengawal kualiti?

A2: Langkah pertama, sila hubungi pasukan jualan kami, bercakap tentang butir-butir kargo, jika memerlukan sampel, kami boleh membekalkan sampel percuma; Jika sampel boleh mencapai keperluan, pelanggan boleh sign kontrak dengan syarikat kami; Sebelum penghantaran, pelanggan boleh memeriksa pemunggahan kargo dan mengelak bekas, kita juga boleh menerima pemeriksaan pihak ketiga (seperti SGS, BV dll);

Q3. Apakah kelebihan Syarikat anda?

A3: Kita mempunyai ramai profesional, kakitangan teknikal, harga yang lebih kompetitif dan perkhidmatan selepas Lembah terbaik daripada plumbum lancar produk syarikat lain.

Q4. Anda boleh menguruskan penghantaran?

A4: Pasti kami boleh membantu anda dengan penghantaran. Kami mempunyai jengkaut yang bekerjasama dengan kami selama bertahun-tahun.

S5. Bagaimana pula masa penghantaran?

A5: Ia adalah berdasarkan perintah itu, selepas 5 hari penghantaran, kami akan menghantar dokumen-dokumen pelepasan kastam kepada anda; Selepas mendapat kargo, sila memberi maklum balas kepada kami.

Profil Syarikat

Syarikat kami adalah sebuah perusahaan berteknologi tinggi khusus dalam pengeluaran tinggi-ketulenan logam, bahan-bahan salutan penyejatan dan sasaran sputtering. Dengan produk yang berkualiti tinggi, Perkhidmatan profesional dan reputasi perniagaan yang baik. Guoxi telah mendapat satu pencapaian yang besar dan berkembang sehingga menjadi pembekal sangat berdaya saing dalam pasaran domestik dan luar negeri.

Dalam komitmen kami untuk memberi perkhidmatan bertaraf dunia, kami berjanji untuk menyediakan produk yang berkualiti terbaik, Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, penghantaran yang cepat dan boleh dipercayai, dan harga yang berpatutan. Kepuasan pelanggan jumlah adalah usaha mencapai konsisten. Kita lebih suka untuk melakukan perniagaan dengan memperolehi kepercayaan dan keyakinan pelanggan-pelanggan kami.Hot Tags: ketulenan tinggi zink pelet, China, pengilang, pembekal, kilang, harga, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan