Rumah > Berita > Kandungan
Pameran Material Antarabangsa Shanghai ke-9 dibuka di Pusat Ekspo Antarabangsa Baru Shanghai.
- Sep 29, 2017 -

Pameran Bahan Antarabangsa Shanghai ke-9 dibuka di Pusat Ekspo Antarabangsa Baru Shanghai. Syarikat kami dijemput untuk mengambil bahagian dalam pameran itu.


Kami mempamerkan ketulenan tinggi tembaga, zink kesucian tinggi, aluminium kesucian tinggi, tembaga monocrystalline dan produk lain, oleh ramai pelanggan baru dan lama dari semua peringkat umur, banyak peserta pameran untuk mengambil bahagian dalam pameran, paparan ultra-tulen produk menunjukkan hebat Yang menarik, ramai pelanggan berada di tempat untuk mendapatkan konsultasi terperinci, berharap melalui peluang ini untuk kerjasama yang mendalam. Pameran ini, dengan banyak pelanggan mencapai perjanjian kerjasama atau niat pada masa yang sama, dibuat kepada banyak kawan baru, mempelajari pasaran terbaru industri ultra-tulen, membuka perspektif antarabangsa.


Ini adalah pesta industri, ia adalah perjalanan penuaian. Pameran ini, produk negara Xi bersinar, oleh pelanggan domestik dan asing, yang pembangunan masa depan negara akan membawa peluang baru untuk Guoxi Ultrapure New Materials Co., ltd.

20170620102116291629.jpg